Nagy érdeklődés mellett rendezték meg a második Sport Forum Hungaryt a Puskás Aréna- ban. Az esemény Magyarország vezető sportkonferenciája, amely összehozza a sportélet meghatározó szereplőit egy szintetizáló fórumon.

A rendezvény idei központi témája a nemzetközi együttműködés volt, amely során mélyrehatóan vizsgálták a V4 régió sportéletét és sportgazdaságát meghatározó kulcskérdéseket. Emellett az előadások, kerekasztalbeszélgetések öt fő trend köré épültek fel: fenntarthatóság, mesterséges intelligencia, digitalizáció, integráció és nemzetköziesedés. Ezeknek a trendeknek a sportra gyakorolt jelenlegi és jövőbeli hatásait tekintették át, a cél az újítások és pozitív változások ösztönzése volt a sport világában.

A programsorozat ünnepélyes záróeseményén átadták a Sportmarketing Awards idei díjait. A Ferencvárosi Torna Club összesen öt kategóriában vehetett át díjat. A Legértékesebb sportcsapat versenyében a Ferencvárosi Torna Club férfi labdarúgócsapata a tavalyi évhez hasonlóan ismét megvédte címét, míg A jövő legértékesebb sportolója kategóriában klubunk kiváló hosszútávúszója, a nemrég a korfui junior Európa-bajnokságon két aranyérmet nyerő Fábián Bettina a második helyen végzett. A Legjobb szponzoráció és marketingkampány témakörében klubunk és a Nike férfi és női labdarúgóink hazai mezeit bemutató közös reklámkampánya kapott aranyminősítést.

Szintén aranyminősítéssel tüntették ki CSR – Az év akciója kategóriában a Fradi SuLiga programot, míg A mozgás öröme díj bronzminősítését kapta a Fradi közösségi programjainak egy másik oszlopa, a Sétafoci Liga.