Várjuk az 50 év feletti fradista érzelmű nők és férfiak jelentkezését.

Az FTC Sétafoci Programja 2020 őszén indult útjára 14 fővel a 65 év feletti korosztályból. A program 2022-ben új alapokra lett helyezve 4 turnusra osztva, így tavaly az 50 év feletti férfi és női szurkolók számára is elérhető vált, dinamikus bővülés mellett. Ezt továbbra is fenntartva, a júliustól kezdődő második etapban immár minimum 72 ember számára nyújt majd lehetőséget sétafocira az FTC.

A Programra azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék beiktatni az életmódjukba a rendszeres mozgást, valamint a velük azonos korosztályba tartozó Fradistákkal való személyes találkozást és rendszeres közösségi életre vágynak. 2022-től résztvevőinknek nemcsak rendszeres sportolási és közösségépítő, de versenyzési lehetőséget is biztosítunk. A program résztvevői meghatározott menetrend szerint mérkőzéseket is játszanak a Sétafoci Ligában, valamint a tavasz és az ősz folyamán egy-egy csapatot elindítunk nemzetközi sétafoci tornákon is, melyekről a klub hivatalos felületein adunk tájékoztatást.

Az első turnus utolsó foglalkozására ellátogatott a Fradi TV is, ha kíváncsi a sétafociedzések hangulatára, IDE KATTINTVA kaphat egy kis ízelítőt belőlük.

2023. február 7-én, kedden indul a harmadik felvételi turnus a Ferencvárosi Torna Club sétafocicsapatába, ahova minden 50 év feletti fradista érzelmű nő és férfi jelentkezését várjuk, egészen február 14-ig. Kérjük, eddig jelentkezzenek csapatunkba! Mindazok, akik ebben a regisztrációs időszakban kimaradnak, nekik sincs okuk aggódni, ugyanis 2023 augusztusában indul a negyedik turnus 96 fővel, ahova még felvételt nyerhetnek. Az egyes jelentkezési időszakokról rendszeresen hírt adunk majd a Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapján, a fradi.hu-n.

A programban nem vehetnek részt azok, akik ellen jelenleg a Groupama Aréna Pályarendszabály megsértése, vagy az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Házirendjének megsértése miatt kizáró, felfüggesztő határozat van érvényben.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?

Már nem csak a fővárosban játsszák

2022-ben a fővároson kívül is fejlődésnek indult a sétafoci, Debrecenben, Tatabányán és Hortobágyon is alakultak partnercsapatok. A setafoci@fradi.hu címen várjuk tehát azon vidéki fradisták jelentkezét is, akik Budapesten kívül szeretnék űzni a sportágat.

A Programban való részvétel ingyenes, jelentkezni a bekezdés után található online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Amennyiben a kérdőív nem jelenik meg, kérjük, hogy KATTINTSON IDE. Az űrlap kitöltése még nem jelent automatikus felvételt a csapatba. Amennyiben a jelentkezését elfogadtuk és emailben megerősítettük, az egészsége védelmében február 20-án délután, a Ferencvárosi Torna Club által szervezett egészségügyi alkalmassági vizsgálaton kell, hogy részt vegyen. Itt egy független, egészségügyi szakemberek által adott minősítést követően nyerhet felvételt programunkba. A jelentkezőkkel a regisztrációs időszak lezárultát követően a Program szervezői közvetlenül felveszik a kapcsolatot.